Industrieel gebruik

Ons assortiment voor een comfortabel leefklimaat

 

Kondensa – Serie LK

De Kondensa – Serie LK luchtverhitter met condensatie gebruikt een geavanceerde lucht-/gasmengtechniek (30% – 100%) waardoor de luchtverhitter volledig veilig is. De Kondensa – Serie LK kan door middel van continue modulatie van het vermogen een interessante energiebesparing tot wel 50% opleveren. Deze eigenschappen in combinatie met de hoogwaardige warmtewisselaar uit RVS maakt de Kondensa – Serie LK een uitstekende keuze voor het verwarmen van industriële ruimtes.

Rapid – Serie LR

De Rapid – Serie LR is een tweetraps luchtverhitter met een gesloten verbrandingscircuit door middel van een tweetraps Premix brander. Hierdoor behaalt de Rapid – Serie LR een rendement tot 94%. Dit maakt de Rapid – Serie LR dé luchtverhitter voor een aangenaam werkklimaat binnen uw industriële ruimte. De hoogwaardige Rapid – Serie LK is leverbaar in 7 verschillende modellen met een capaciteit van 15 kW tot 92 kW.

PK-N

De PK-N staande luchtverhitter is zowel binnen als buiten de industriële ruimte te plaatsen. De betrouwbare PK-N luchtverhitter biedt u het hoogste rendement in de markt tot wel 94% en levert u daarmee een gasbesparing tot wel 30% op.

Hierdoor voldoet de PK-N aan de ErP2021 norm. De PK-N kan een onderdeel van het totale industriële en tertiaire systeem van uw gebouw-installatie vormen en is met zijn moderne en lichte constructie een kwalitatief hoogstaand product dat voldoet aan al uw mogelijke industriële verwarmingseisen.

PK-Sport

De veilige PK-Sport luchtverhitter is ontworpen voor de verwarming van onder meer industriële hallen en magazijnen. De PK-Sport luchtverhitter wordt geïnstalleerd buiten de te verwarmen ruimte en is verkrijgbaar in een horizontale of verticale uitvoering met alleen een gasbrander en een uitvoering welke geschikt is voor zowel gas- als oliebranders. De PK-Sport bespaart tot wel 30% op brandstofverbruik en is milieuvriendelijk door de minimale uitstoot bij verbranding. Hierdoor voldoet de PK-Sport aan de ErP2021 norm en komt in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers.

AH-Sport

De geavanceerde AH-Sport staande luchtverhitter is ontwikkeld voor het verwarmen van pressostatische en tensostatische luchtkoepels. De AH-Sport luchtverhitter kan zowel binnen als buiten de te verwarmen ruimte worden geïnstalleerd. De AH-Sport bespaart tot wel 50% op brandstofverbruik en is milieuvriendelijk door de minimale uitstoot bij verbranding. Hierdoor voldoet ook de AH-Sport aan de ErP2021 norm en komt in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers.

Aermax AX

De Aermax AX luchtverhitter met zijn unieke draaibare console is toepasbaar binnen vele gebieden zoals werkplaatsen en commerciële en openbare ruimtes. De luchtverhitters kunnen tijdens warme periodes koelen door de ventilatie te activeren waardoor het comfort wordt verbeterd. De moderne en strakke Aermax AX is verkrijgbaar in 7 verschillende modellen met een capaciteit van 18 kW tot 90 kW.

PCH

De nieuwe PCH-verwarmingsmodule is speciaal ontwikkeld voor plaatsing in luchtbehandelingsunits en daken. De PCH is gebouwd met hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen zoals RVS en aluminium. Doordat er geen aparte stookruimte nodig is wordt er aanzienlijk bespaard op ruimte en bouwkosten. In vergelijking met conventionele warmtewisselaars levert de innovatieve PCH een interessante brandstofbesparing van 30-50% op. De PCH-verwarmingsmodule komt in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers.

Aquapump Hybrid

De AquaPump Hybrid is een combinatie van een lucht-water warmtepomp en een gasgestookte CV-ketel. Het hybride systeem zorgt dat beide onderdelen samenwerken bij het verwarmen van de ruimte en de productie van sanitair water. De efficiënte en compacte AquaPump Hybrid is met zijn inverter technologie en een nieuwe generatie compressor en ventilatoren een uitstekende keuze voor het verwarmen én koelen van industriële ruimtes.

Smart Easy & Smart Web

Voor de besturing van het ApenGroup assortiment bieden wij binnen ons residentieel assortiment de SmartEasy en de SmartWeb aan. Deze bedieningen werken als een standalone klokthermostaat en kunnen worden gebruikt in combinatie met sensoren voor een optimale temperatuurregeling in de ruimte. De SmartWeb thermostaat kan uw ApenGroup installatie via wifi op afstand bedienen. De SmartWeb en SmartEasy zijn eenvoudig aan te sluiten op uw ApenGroup installatie.

Ook een luchtverhitter of warmtepomp van ApenGroup?

Neem contact op met onze accountmanager 

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4

5916 PS  VENLO

Nederland

T: +31 (0)77 354 03 41

E: info@apengroup.nl