Over ApenGroup

Onze Italiaanse partner ApenGroup.Spa, opgericht in 1967, is onze vaste leverancier voor luchtverhitters, hybride warmtepompen en aanverwante thermostaten.

Oorspronkelijk hield ApenGroup zich onder de naam Thermovür bezig met de productie van o.a. milieuvriendelijke branders. In 1973 ontstond Aermax, een zusterorganisatie voor de productie van heteluchtverwarming. In 1991 werden beide organisaties samengevoegd en gingen verder onder de naam ApenGroup.

In zijn ultramoderne fabriek bouwt ApenGroup met de nieuwste computergestuurde machines ca. 14.000 luchtverhitters per jaar. Het gebouw beheer systeem Kondensa.net zorgt voor een centraal beheerpunt voor de luchtverhitters en levert de eindgebruiker een interessante energiebesparing van ca. 20% op. ApenGroup investeert volop in de toekomst met een R&D team dat dagelijks de nieuwste technologieën onderzoekt.

Kusters Technische Handelsonderneming (THO) werkt samen met ApenGroup sinds 1991 en plaatst de luchtverhitters o.a. in bedrijfshallen, garages, metaal- en houtbewerkingsbedrijven en overslagbedrijven. De bedrijfsvisie van ApenGroup, waarbij zij aandacht voor het milieu hoog in het vaandel hebben staan, past uitstekend bij het duurzame karakter van Kusters THO. 

Ook een luchtverhitter of warmtepomp van ApenGroup?

Neem contact op met onze accountmanager 

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4

5916 PS  VENLO

Nederland

T: +31 (0)77 354 03 41

E: info@apengroup.nl