Commercieel gebruik

Ons assortiment voor een comfortabel leefklimaat

PK-Sport

De PK-Sport staande luchtverhitter is ontworpen voor de verwarming van onder meer warme lucht ondersteunende constructies zoals sporthallen, zwembadhallen en magazijnen. De PK-Sport luchtverhitter wordt geïnstalleerd buiten de te verwarmen ruimte en is verkrijgbaar in een uitvoering met alleen een gasbrander en een uitvoering welke geschikt is voor zowel gas- als oliebranders. De PK-Sport is een modulerende en condenserende luchtverhitter en bespaart hierdoor tot wel 30% op brandstofverbruik. Tevens is de PK-Sport milieuvriendelijk door de minimale uitstoot bij verbranding. Hierdoor voldoet de PK-Sport aan de ErP2021 norm en komt in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers.

AH-Sport

De geavanceerde AH-Sport staande luchtverhitter is ontwikkeld voor het verwarmen van pressostatische en tensostatische luchtkoepels. De AH-Sport luchtverhitter wordt geïnstalleerd buiten de te verwarmen ruimte worden geïnstalleerd. De AH-Sport luchtverhitter bespaart tot wel 50% op brandstofverbruik en is milieuvriendelijk door de minimale uitstoot bij verbranding. Hierdoor voldoet de AH-Sport aan de ErP2021 norm en komt in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers.

Aermax AX

De Aermax AX luchtverhitter met zijn unieke draaibare console is toepasbaar binnen vele gebieden zoals werkplaatsen en commerciële en openbare ruimtes. De luchtverhitters kunnen tijdens warme periodes koelen door de ventilatie te activeren waardoor het comfort wordt verbeterd. De moderne en strakke Aermax AX is verkrijgbaar in 7 verschillende modellen met een capaciteit van 18 kW tot 90 kW.

Aquapump Hybrid

De AquaPump Hybrid is een combinatie van een lucht-water warmtepomp en een gasgestookte CV-ketel. Het hybride systeem zorgt dat beide onderdelen samenwerken bij het verwarmen van de ruimte en de productie van sanitair water. De efficiënte en compacte AquaPump Hybrid is met zijn inverter technologie en een nieuwe generatie compressor en ventilatoren een uitstekende keuze voor het verwarmen én koelen van commerciële ruimtes.

Smart Easy & Smart Web

Voor de besturing van het ApenGroup assortiment bieden wij binnen ons residentieel assortiment de SmartEasy en de SmartWeb aan. Deze bedieningen werken als een standalone klokthermostaat en kunnen worden gebruikt in combinatie met sensoren voor een optimale temperatuurregeling in de ruimte. De SmartWeb thermostaat kan uw ApenGroup installatie via wifi op afstand bedienen. De SmartWeb en SmartEasy zijn eenvoudig aan te sluiten op uw ApenGroup installatie.

Ook een luchtverhitter of warmtepomp van ApenGroup?

Neem contact op met onze accountmanager 

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4

5916 PS  VENLO

Nederland

T: +31 (0)77 354 03 41

E: info@apengroup.nl